DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Nis

Cumhuriyetimizin ön sözü ve kuruluş felsefesi olan "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" şiarıyla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. yıldönümünü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın onurunu ve gururunu paylaşıyoruz.

Sevgili çocuklar; sizler bu ülkenin yarını, umudu en güzel rüyası, en büyük zenginliğisiniz. Medeniyetimizin dünyaya ilham veren kültür hazinesine sahip çıkacak, onu çağlar  ötesine taşıyacak olan sizlersiniz. Bilinçli, duyarlı, iyiliği ve sevgiyi yücelten, hayata ve yaratılana saygı duyan, başkalarının dertleriyle dertlenen, karakterli bireyler olarak yetişmeniz en büyük kazanımımızdır. Sizler, tarihe yön veren ecdadımız gibi başarılarınızla güzel ülkemizin hikayesini  dünyanın dört bir yanında anlatacak,anlattıracaksınız. Ay yıldızlı bayrağımızı çok daha yükseklerde dalgalandıracak, bu toprakların şarkısını dünyanın her yerinde söyleyecek ve söyleteceksiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bayramınız kutlu olsun!

Eyl

Yüce yaratıcımızın, Allah´ın insanlığa gönderdiği, rahmet elçisi, son ve en büyük peygamberimiz, Efendimiz Hz. Muhammed´in (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) kutlu doğumu münasebetiyle Mevlid-i Nebi Haftası programı okulumuz bahçesinde  düzenlendi. emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerinize teşekkür ediyoruz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 31 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanarak okulumuza yeni bir guru tablosu kazandırdılar. Başta öğrencilerimiz olmak üzere okul idaresine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

FATİH projesi kamsamında okulumuza gönderilen etkileşimli tahtaların kurulumu tamamlandı.

Başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geride bırakmış bulunmaktayız emeği geçen her kese teşekkür eder öğrencilerimize iyi tatilller dileriz.

May

Çermik Ercan Demirkol Anadolu Lisesinde düzenlenen meslek tanıtma etkinlilerine öğrencilerimizi götürdük.

Etkinliği düzenleyen  Çermik Ercan Demirkol Anadolu Lisesi ekibine ve öğrencilerimizin bu etkinlikten faydalanması için emek veren öğretmenlerimize telşekkür ederiz.

May

Okulumuzdan mezun olup eğitimini Çermik Fen Lİsesinde devam ettiren öğrencilerimizi ziryaret ederek durumları hakkında bilgi aldık. Öğrencilerimize Eğitim öğretim hayatı başta olmak üzere hayatının her aşamasında başarışlar dileriz.

May

Çermk ilçe Milli Eğitim Müdürlğünün düzenlediği okullar arası futbol tunuvasında okulumzun takımı çeyrek finale yükseldi.  Öğrencilerimizin başarılarının devcamını dileriz.

May

Siirt'te yapılan okullar arası Karate Küçükler ve yıldızlar grup müsabakalarında öğrenciniz Muhammed kazan 2. olmuştur Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı

Mrt

Depremzedelere yardım için düzenlenen kermese 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu ailesi olarak bizde katkıka bulunmak istedik.

Başta öğrecilerimiz ve velilerimiz olmak üzere meği geçen her kese teşekkür ederiz.